Cautare

672 de rezultate pentru "operatii tumora de san cu vacum" (3.09 secunde)
Mariustuca.ro / O combinatie de doua medicamente permite distrugerea in trei saptamani a melanomului cu metastaze (Autoare: ... in The New England Journal of Medicine, o echipa de cercetatori din New York anunta obtinerea unui succes medical in cazul unei paciente cu melanom, in varsta de 49 de ani.
Aproximativ 70-75% din femeile cu cancer ovarian prezinta metastaze in momentul diagnosticarii, atrag atenția specialistii, cu ocazia Zilei Internationale de Lupta impotriva acestei afectiuni, marcata in fiecare an in data de 8 mai.
mariustuca.ro / Cancerul pancreatic descoperit cu ajutorul testului de urina (Autoare:
Damian Raluca Oana) Descriere Reprezinta evacuarea de sange pe cale anala. Sangele poate proveni de la orice nivel al tubului digestiv, de la nivelul cavitatii bucale pana la anus. In consecinta, sangerarea rectala poate fi data de multe afectiuni gastrointestinale.
Studenta diagnosticata cu o boala rara, dupa ce a trait 20 de ani purtand in pantece embrionul fratelui geaman, a murit luni seara. Teodora Tudose era internata de cateva zile la spitalul AKH din Viena, unde trebuia sa continue tratamentul.
Miscarea de rezistenta: ... A crescut alarmant numarul cazurilor noi de cancer bucal, la pacienti cu varsta medie sub 45 de ani! ... Magda Marincovici) Profesorul doctor Alexandru Bucur, seful Clinicii de chirurgie oro-maxilo-faciala din cadrul Spitalului Prof.
Imunoterapia oncologica in atentia pacientilor, medicilor si autoritatilor din domeniul sanatatii Reprezentanti ai asociatiilor de pacienti, medicilor, industriei farmaceutice si autoritatilor din domeniul sanatatiii s-au reunit recent, in cadrul unei mese rotunde, organizata la Palatul Parlamentului, sub egida Comisiei pentru Sanatate Publica a Senatului Romaniei, pentru a discuta despre imunoterapiile oncologice.
Leonard Miron, in varsta de 50 de ani, a fost diagnosticat cu cancer anul trecut, insa abia acum a avut curajul sa vorbeasca despre perioada grea prin care trece, intr-o emisiune de la Antena Stars.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Stiinta politica romaneasca va avea un reprezentant de marca. Acesta va fi presedintele PUR, Dan Voiculescu, care a adresat ieri o scrisoare presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, prin care il informeaza ca s-a inscris la o serie de cursuri in strainatate pentru obtinerea doctoratului in stiinte politice.
McClellan, atasatul militar al Ambasadei SUA la Bucuresti, a fost decorat ieri de presedintele Traian Basescu cu Ordinul National pentru Merit in grad de Comandor cu insemn de militar.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
CRISTIAN HOSTIUC) Anul 2016 a fost un an destul de bun, dar care a accentuat extremele economice: ... Principalele 10 zone economice din Romania, unde se desfasoara 70% din businessul national, au continuat sa creasca, in timp ce celelalte 32 de judete au pierdut teren in continuare.
Genistii militari si vanatorii de munte au fost chemati de presedintele Traian Basescu pentru a ajuta la lucrarile de deblocare a Vaii Oltului.
Optimizare pentru motoare de cautare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfectionare (favorizare) a vizibilitatii site-urilor web sau paginilor web in cadrul ordonarii rezultatelor cautarii in lista facuta de motorul de cautare.
Internet (continuare) Istoric Punctul de pornire in dezvoltarea Internetului a fost rivalitatea intre cele doua mari puteri ale secolului al XX-lea: ... Aceasta agentie a Ministerului de Aparare (Department of Defense, prescurtat DOD) este condusa de oameni de stiinta, are o birocratie redusa, si are ca misiune:
(continuare) Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana El s-a pastrat feciorelnic neatins in autonomia saraciei si a mitologiei sale, pentru vremuri cand va putea sa devina temelie sigura a unei autentice istorii romanesti.
Interesul modern pentru fenomenul de extracorporalitate incepe de la cercetarile lui Robert A. Monroe (1915-1995), publicate, de pilda, in volumul Journeys Out of the Body (1971), tradusa si in romaneste. El a descoperit in 1958 ca se poate disocia de corpul sau fizic.
Explorari cosmice dincolo de cele cinci simturi (Autor :
google-analytics.com